Galerie

Gastronomické služby

Hlavním cílem skupiny Up GROUP je poskytování kvalitní gastronomie v našich restauracích. Řídíme se moderními trendy v gastronomii a přejeme si, aby lidé v Trutnově a okolí mohli zažívat kulinářské zážitky při každém jídle.

Do gastronomického businessu jsme vstoupili v roce 2011. Od této doby jsme získali mnoho zkušeností, které promítáme do našich výrobků. Hlavní myšlenkou je vařit poctivá domácí jídla bez používání polotovarů či chemických náhražek. Díky této zásadě u nás v žádné kuchyni nenaleznete chemické směsi koření nebo dochucovací konvenience. Preferujeme produkty vyrobené přímo v naších kuchyních, ale k uspokojení zákazníka, máme ověřené regionální dodavatelé uzenářských a sýrových specialit.  Odváděná práce číšníků a kuchařů je sledována stejně pečlivě jako kvalita surovin, z kterých připravujeme pokrmy a nápoje. Samozřejmostí je přísná kontrola všech surovin při nákupu, odpovídající ošetření a skladování všech potravin v souladu se systémem kontroly kvality HACAP. Klademe vysoký důraz na osobní zodpovědnost každého jednotlivce ve vztahu jak k zákazníkům, tak i dovnitř do skupiny, kde v zaměstnancích budujeme pocit sounáležitosti, spoluodpovědnosti a loajality. Rozvíjíme týmové myšlení, odborný a profesní růst všech zaměstnanců, abychom dosáhli optimálního a efektivního poskytování služeb i za náročných a vypjatých okolností.

Další zásadou je používání moderních a kvalitních kuchyňských spotřebičů, které jsou v souladu s životním prostředím. Naše skupina klade vysoký důraz na jeho ochranu, minimalizaci negativních vlivů a dopadů naší činnosti. V souladu s touto filosofií využíváme zařízení s nejnižší energetickou náročností. Používáme moderní spotřebiče, jako jsou například chladící zařízení s nejnižší možnou spotřebou, indukční vařiče, profesionální konvektomaty či nízkoteplotní trouby s funkcí uzení, které jsou šetrné k použitým surovinám. V žádné naší kuchyni také nenaleznete mikrovlnou troubu, která mění vlastnosti jídla a je škodlivá pro organizmus.

Řídíme se moderními trendy v gastronomii, které náš šéfkuchař poctivě sleduje. Snažíme se, abychom do Trutnova a dalších měst dostali kvalitní gastronomii bez kompromisů kvality. Naším cílem je vařit na stejné úrovni jako jsou lidé zvyklí ve světových metropolích, kde lidé zažívají kulinářské zážitky při každém jídle. Široké portfolio našich provozoven nám také umožňuje oslovovat různé skupiny zákazníků. Díky tomu se můžeme 100% věnovat různým druhům gastronomie, aniž bychom museli omezovat některé skupiny zákazníků. Naše široké portfolio si můžete pohlédnout na stránce s PROVOZOVNAMI.